Shoppen Zonder Beesten december 2015

Shoppen Zonder Beesten – Feestdagen 2015

Aan het nieuws van de laatste dagen is duidelijk te zien dat we massaal op zoek zijn naar cadeautjes voor de feestdagen. De laatste bestellingen voor Sinterklaas en de eerste cadeaus voor Kerst zorgen voor grote drukte bij de pakketbezorgers. Maar  wat is het toch makkelijk om op internet te zoeken naar het ideale cadeau voor de feestdagen. Zelf maak ik ook graag gebruik van webwinkels tijdens mijn zoektocht. Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die van bakken houdt? Hierbij geef ik mijn shoptips voor thuisbakkers, foodies en keukenprinsessen. 

Persoonlijk vind ik het heel fijn om niet alles nieuw te kopen. Tweedehands cadeaus geven klinkt misschien wat vreemd, maar noem het vintage en het is helemaal hip. Als je een cadeau zoekt voor iemand die graag in de keuken staat, dan is het zeker de moeite waard om eens bij Retroloekie te gaan kijken. Met deze webshop heb ik goede ervaringen en eigenaresse Annemarie vult het aanbod bijna dagelijks aan. Geef eens een vintage bordenset of een mooie schaal cadeau, daar wordt toch iedereen bij van? Op Etsy kwam ik verschillende oude houten speculaasvormen tegen, geweldig voor aan de wand.

Shoppen Zonder Beesten december 2015

Boeken doen het altijd goed, zeker als ze goed bij de ontvanger passen. Ken je iemand die een beetje groener door het leven wil gaan, of al bewust in het leven staat? Dan is het boek van De Groene Meisjes een echte aanrader. De meiden van de bekende blog schreven een hip handboek over alles wat met groen leven te maken heeft. Er staan veel bruikbare tips in en een aantal erg lekkere veganistische recepten. Voor de thuisbakkers is de Bakbijbel van Rutger van den Broek een ideaal cadeau. Of je nu al regelmatig bakt of juist een beginner bent, dit boek is een geweldig naslagwerk. De recepten zijn niet plantaardig, maar met wat creativiteit kom je een heel eind. Naast 160 prachtig uitgewerkte recepten staat de Bakbijbel vol met tips en trucs. Echt een handig boek, met mooie foto’s en een duidelijke kleurenindex.

Op mijn eigen verlanglijstje staat deze zesteur van Microplane, een beetje de rolls royce onder de raspen en bijzonder fijn om mee te werken. Voor koffieliefhebbers die vaak op reis zijn lijkt me deze Coffee on the road giftbox een fijn cadeau. Onderweg goede filterkoffie kunnen zetten is natuurlijk geweldig veel lekkerder dan oploskoffie…

Hopelijk heb ik je wat inspiratie kunnen geven tijdens de jaarlijkse zoektocht naar het ideale decembercadeau.
Dit artikel is op geen enkele manier gesponsord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *