BZB Onderweg kaart

BZB Onderweg

Onderweg een baksel zonder beesten zoeken is soms een hele klus. Je hebt vaak al zin in iets op het moment dat je gaat zoeken, waardoor je net iets minder geduldig bent. Een leuk plekje zoeken voor een lekkere vegan lunch kan een hele klus zijn. Soms vind ik een mooi plekje met vegan opties, deze zijn te vinden op de kaart hieronder. Op deze plekken kun je terecht voor een plantaardig zoet baksel (roze), of een degelijk broodje hummus* (groen) of allebei (blauw). Geen tentjes die ‘too hip to handle’ zijn of waar je astronomische bedragen moet neertellen voor een bammetje of plakje cake. Geen poeha.
Mocht je tips hebben, laat je horen. Ik ga graag testen.  

*Onderweg ga ik er voor het gemak wel vanuit dat het gebruikte brood zonder beesten is. Een voor de klant wenselijk antwoord is door de bediening toch snel gegeven is mijn ervaring.

Inmiddels staan er vele adressen op de kaart waar je terecht kunt voor een lekkere vegan lunch of een taartje, onder andere in: Utrecht, Apeldoorn, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Amsterdam. Ook in Duitsland (Hannover en Düsseldorf) en Schotland (Edinburgh en Inverness). De lijst wordt bijna wekelijks aangevuld! 

5 thoughts to “BZB Onderweg”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *